Få gånger har cykelsemestrar varit ett så hett ämne som det är idag. Allt fler inser vilka fördelar en semester på cykeln har: närmre naturen, andra vidder och dessutom motion. Det skadar inte att det är helt gratis att cykla, också. Ta in på ett centralt hotell i Sundsvall och njut av vad Medelpad har att ge.

Medelpad är ett av Sveriges vackraste landskap. Kustnära med skog och berg är det dessutom perfekt terräng för den som väljer att cykla. Är du en av dem som älskar att ta ut dig under dagen med häftig terräng för att sedan slappna av på ett hotellrum i Sundsvall? Då verkar det här vara det perfekta alternativet för dig.

Sundsvall, Sveriges vackraste stad

Sundsvall har det mesta inom kultur och natur. Det är en stad med en rik kulturhistoria med många kända artister som både gästat på lokala krogar och på större evenemang. Trots att staden är så pass promenadvänlig med fina tegelhus och mysig arkitektur är även stadens landskap när det kommer till den som vill cykla perfekt. Dessutom erbjuder Sundsvall mycket när det kommer till shopping: man planerar att bygga ut ett helt kvarter som ska ge plats åt shopping och umgänge.

Är du sugen på att bredda din bild av Sundsvall och Medelpad ska du definitivt besöka Alnö som är en av de finaste platserna du kan besöka i detta område. Det finns också en massa olika vandringsleder och leder för dig som föredrar tuffare terräng att cykla på. För fler tips kan du besöka Visit Sundsvall som kommer med riktigt bra tips på var du kan äta, se och göra i denna underbara stad.

Ta dig ut bland vidderna och njut sen av den service du får på ett bra hotell i Sundsvall. Trevlig resa!